Het Classic Life Cycles team is afgelopen zondag op pad gegaan naar Brabantse des lands. In eerste instantie alleen voor een interview (zeer binnenkort te lezen op onze site), maar we zijn toch ook nog even door gereden naar de Big Twin bike show. Hier volgt een kort verslagje van onze ervaringen hier en natuurlijk het nodige beeldmateriaal.

Big twin bike show overview 2014

We waren pas laat in de middag op het Autotron in Rosmalen gearriveerd en er was eigenlijk veel te weinig tijd om alles te bekijken. Snel zijn we op pad gegaan naar de custom motorfietsen die in ons straatje passen en die hadden we al gauw gevonden.

Als eerste kwamen we op de Yamaha stand terecht, waar een groot aantal customs geparkeerd stond. Er was dan ook een wedstrijd gaande voor beste Yamaha SR400 custom, de eerste prijs; een nieuwe SR400.

yamaha sr400 custom

Bij veel motorfietsen vinden we hele mooie details en vaak ook zeer hoogwaardige afwerking. Dat geldt niet alleen voor de custom Yamaha’s, maar voor eigenlijk voor alle motorfietsen die op de beurs geparkeerd staan. Zo kwamen we ook het onderstaande pareltje tegen op de stand van Wing Palace. Tevens hadden ze op hun stand de mogelijkheid om je baard te laten bij knippen door een echte barbier, erg leuk dus allemaal!

Harley tracker wing palace

Natuurlijk waren BMW en Ducati ook vertegenwoordigd op de Big Twin. Bij BMW werd er natuurlijk flink gepromoot met de Nine-T, ze hadden een zeer nette custom staan van Smokin’ Motorcycles. Ducati werd vertegenwoordigd door MotoPuro met hun wel bekende cafe racer en een goed gevulde stand. Hier nog wat plaatjes:

Natuurlijk hebben we een hoop over het hoofd gezien omdat we misschien iets te druk waren met het beter leren kennen van de custom scéne op de Big Twin, maar we willen met deze post in ieder geval laten zien dat de custom wereld leeft!