Motoren en Surfen

Jazeker, ook wij waren aanwezig bij Bikes en Boards in Zandvoort afgelopen Zondag. En nee, de titel slaat niet op de onderlinge verhoudingen in het CLC team.

Motoren en Surfen begint op een celebrity stel te lijken, dat steeds vaker samen in het openbaar verschijnt. Een stel dat in het begin wat onhandig omging met mogelijke roddels, maar inmiddels vol vertrouwen bij RTL Boulevard zit omdat het inmiddels wijdverspreid bekend is. Motoren en Surfen gaan hand in hand.

Dit is een beetje komen overwaaien uit de meer Zuid-Oostelijke regionen van deze aardkloot. Op Bali weten ze al lange tijd hoe je op je motor(tje) een surfplank meeneemt en concepten als Deus Ex Machina en Wheels en Waves zijn hier inmiddels helemaal heer en meester in. Ben jij ook een fan van beide? Lees dan ook eens het artikel wat we geschreven hebben over de dikke surftracker van AREAGE Motorcycles!


_DSC1326Bikes en Boards

De samenhang tussen motoren en surfen kwam behoorlijk goed naar voren op het Bikes en Boards event in Zandvoort. De opkomst was verbazingwekkend groot. Het was de eerste editie en aan de RSVP’s op Facebook te zien leek het vrij klein te worden, maar niets was anders waar. Het terras zat vol levensgenieters, dikke motoren, een goede Barbecue en een aantal activiteiten en clinics. Onder andere de Noseride Clinic trok mijn interesse, gezien ik nog nooit op een longboard heb gestaan, maar dit was helaas praktisch even niet mogelijk. (Door het spenderen van al mijn geld aan motoren staat een longboard al een tijdje in de spreekwoordelijke ijskast.)

Er stonden een paar hele strakke motorfietsen tussen, het weer was verrassend goed, er waren weer toffe lui aanwezig en zowel het bier als de hamburgers waren meer dan prima binnen te houden. Hulde voor de organisatie, volgend jaar zijn wij er zeker weer bij! (Schrijf me maar vast in voor de clinic dan, over een jaar is dat Longboard er ook wel!)

_DSC1342

_DSC1329