Moto Adonis is al een aardige tijd actief als bouwer van Custom Motorfietsen. Echter bleef deze enige tijd onder de radar. Nu voor niemand meer een onbekende dankzij het ‘’Bikes en Art’’ event, dat ongekend goed ontvangen werd.

Meesterbrein achter zowel shop als het evenement is Daan Borsje. Zeker geen onbekende naam meer, en reden genoeg om een (eerlijk toegegeven) veel te lang uitgesteld artikel te schrijven!

Voor velen is zelf motorfietsen bouwen en daar van kunnen leven een kinderdroom die uitkomt. Vandaar eens een referentie naar een kinderboek. Hou je vast..

Daan is motorlands eigen Grote Vriendelijke Reus. Een grote, waanzinnig aardige vent die net zo ondernemend als handig is. Waar de GVR uit het boek van Roald Dahl als taak heeft nachtmerries kapot te maken en mooie dromen uit te delen, heeft Daan het zijn taak gemaakt lelijke oude hokken te slopen en hier dikke customs van te maken. We zeiden het; Motorlands eigen Grote Vriendelijke Reus!

Moto-Adonis-JPEG-10

In 2011 is Daan vertrokken voor een een roadtrip door Australie. Hier kwam hij langs Deus Ex Machina. Wat hem inspireerde tot het verbouwen van zijn eigen motor. Na als tiener altijd aan brommers en scooters te sleutelen voor de halve school en daarna aan oude kevers, had hij al aardig wat know-how bij elkaar om zijn motorhobby hier ook bij te betrekken.

Na terugkomst aan deze kant van de evenaar heeft hij zijn eigen CBR aangepakt en dit was toch wel een succes. Al vrij vlot werd hem een tweede project gegund, een eigenaar van een oude BMW R serie gaf hem carte blanche en deze gooide ook hoge ogen.

Moto-Adonis-JPEG-05

In 2012 is hij officieel gestart met Moto Adonis en werkte samen met een vriend in een garage hard aan zijn nieuwe zaak. Helaas besloot deze op een bepaald moment toch te verhuizen, wat er bijna voor zorgde dat Moto Adonis ook moest stoppen. Toch besloot Daan niet op te geven en samen met Wouter is hij dan ook twee keer zo hard aan de slag gegaan om Moto Adonis het succes te bezorgen dat het verdiende. Dit was precies het zetje wat nodig was. Met weken van tussen de 60 en 80 uur per week aan het bouwen van motorfietsen voor klanten, is Moto Adonis op z’n zachtst gezegd een succes en blijft het werk maar binnenstromen voor de heren.

Moto-Adonis-JPEG-07

Het succes van Moto Adonis heeft hij mede te danken aan eerdergenoemd evenement; Bikes en Art. Vanaf dag 1 dat Moto Adonis nestelde in het huidige pand wist Daan dat hij zoiets wilde organiseren. Meer dan genoeg ruimte en een enorm fotogenieke plek. Daan wilde echt een event voor de scene neerzetten. Een plek waar hij, andere bouwers, en andere bedrijven actief binnen deze niche konden laten zien wat ze kunnen. Een enorm succes, met lekker weer, kunst, goed bier en dikke fietsen. Moto-Adonis-JPEG-03 Moto-Adonis-JPEG-01

Daan is een echte ondernemer in hart en nieren en dit zorgt er mede voor dat hij Moto Adonis tot een lekker succes weet om te vormen. Hij vertelt ons ook nog over diverse andere plannen, en we horen al snel dat hij donders goed begrijpt hoe de wereld in elkaar steekt. Stay tuned, want van Daan en Moto Adonis gaan we nog veel meer horen!

Moto-Adonis-JPEG-09 Moto-Adonis-JPEG-06 Moto-Adonis-JPEG-00

Bekijk hier de website en/of Facebook Pagina van Moto Adonis!